mrt 102008
 

googlereader

Ik heb nu een paar weken Google Reader gebruikt. Ik ben echt niet enthousiast. Ik vind de UI namelijk onhandig en heb daarom de behoefte die UI in te kunnen stellen. Maar… dat kan dus niet (behalve weghalen van de navigatiekolom). Ik zou graag- de lijst met ‘subscriptions’ en tags kunnen wegklikken- lettergrootte instellen- max. aantal items per pagina instellen- in de naviagtiekolom kunnen kiezen voor— subscriptions only— tags onlyen zo zijn er nog wel meer wensen. Het is leuk geweest, maar ik stop er weer mee. Gewoon weer terug naar de desktop feed reader.
Maar… ik laat Google Reader wel lekker voor me werken!
En AideRSS maakt dat allemaal mogelijk.
aiderss
Dat doe ik als volgt:

  1. Exporteer de Google Reader feeds naar mijn desktop (eenmalig)
  2. Importeer ze in AideRSS (eenmalig)
  3. AideRSS filtert en weegt en geeft mij een feed met het resultaat

Anders gezegd: Ik laat mijn Google Reader account in leven, maar Ik hoef Google Reader niet meer te bezoeken. Google haalt de boel op, AideRSS filtert en ik bekijk het opgeschoonde en gewogen resultaat:
~ met de browser op http://www.aiderss.com
~ met de desktop news reader dankzij de door AideRSS aangeboden RSS feed met de filter-resultaten.

MAKKELIJK!

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.