mrt 102008
 

Attentie: Dit is een kopie vande laatste post op frEdSCAPES 1.0

Net zoals ik dat bij frEdSCAPES0.1 deed, plaats ik ook hier weer een ‘last post’.

Reden: frEdSCAPEs gaat weer verhuizen/migreren. Hoewel het blog tool RadioUserland prima zijn werk doet, neemt het aantal gebruikers af en slinkt de support.

Ik begon in november 2007 er over te denken om van tool te veranderen. Ik had toen het plan om 0.1 (WordPress), en 1.0 (RadioUserland) te consolideren om vervolgens ‘bovenop het resultaat verder te bloggen.Als tool/platform waren daarvoor verschillende opties denkbaar.

Uiteindelijk leek het echter niet zo verstandig om de consolidatie-slag te maken. Alles is technisch mogelijk maar je doet geen zaken tegen elke prijs. Consolidatie betekent in feite migratie en aan migratie kleven te veel negatieve consequenties. Ergo: Geen -zoals in de eerder genoemde post- frEdSCAPEs 2.0 (dit statement wordt later nog wel duidelijk hoop ik) :-)Tot gauw (aan de andere kant)!

In het begin zal er overigens nog een hoop aan de look and feel van de nieuwe editie gedaan moeten worden, maar beter nu ‘gesprongen’ dan er nog langer tegenaan ‘gehikt’.

P.S. Ik HOOP dat ik mijn feed er straks voor gaat zorgen dat volgende posts op frEdSCAPEs vanzelf in de feed reader binnen bijven komen. Mocht dat niet zo zijn, dan zal ik over deze Last Post op frEdSCAPEs 1.0 een ‘pleister’ moeten plakken.

~ De link naar de nieuwe editie van frEdSCAPEs is http://fredscapes.nl (dus ZONDER www).

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.