mrt 122008
 

20060323_hansappel.jpgIk bedacht me ineens dat ik tot voor twee jaar de meeste ontwikkelingen door een Windows-gebruiker bril volgde. Toen er in februari 2006 een Mac in huis kwam betekende dit dat ik niet alleen vanuit Windows-oogpunt maar ook (en soms wel extra) vanuit Mac-oogpunt de ontwikkelingen ging volgen.

Op weg naar huis van een aangenaam gesprek vanmiddag met een persoon die ik nu niet nader zal noemen, bedacht ik mij dat ik frEdSCAPEs-posts van vóór februari 2006 nooit bekeken heb met die nieuwe (nu al weer meer dan twee jaar oude) bril.

Ik heb al eens eerder de vraag op tafel gelegd of bloggers hun eigen oude posts nog wel eens opnieuw bekijken. Daar kwam toen weinig respons op. Ik doe dat in ieder geval wél en ik heb me net voorgenomen om dat nu weer een keer te doen, maar dan met die eerder genoemde ‘andere bril’.

Ik ga het hier ongetwijfeld nog eens (of vaker) over het resultaat van die scan hebben.

Nu ik ‘Apple’ en ‘Mac’ in mijn hoofd heb zitten, bedacht ik me ineens dat ik (en velen met mij) bijna op de kop af twee jaar geleden getrakteerd werden op een fantastische presentatie door Hans Appel (de naamsovereenkomst is puur toeval). Als er iemand ‘Apple- of Mac-fan’ is, dan is hij het wel en dat stak hij op 23 maart 2006 niet onder stoelen of banken!

~ Hans Mestrum: Ken je Hans Appel?

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.