mrt 172008
 

200803171800.jpgIk heb de volle 1 uur 17 minuten en 57 seconden van de iPhone SDK video bekeken. Als je dat gezien hebt kan je maar één ding concluderen: Wat er in juni in de App Store aan software voor de iPhone en iPod touch aangeboden gaat worden is ‘beyond compare’. Personal productivity apps, creativity apps, verticals, reference apps, decision apps, games, mobile apps, etc. Het gaat nu echt gebeuren. Ik kan niet wachten! N.B. Ik hoop toch ZO dat er dan een Outliner app bij zal zitten…

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.