apr 042008
 

Op 31 maart kwam het bericht dat Videoegg er mee zou gaan stoppen. Het persbericht zette zoals nu blijkt menigeen, mij incluis, op het verkeerde been. Ik ontving namelijk een email met de volgende info:

Dear VideoEgg User: Oops… we created some confusion with our last email. Yes, as of May 31, 2008, we are discontinuing our consumer video uploading, hosting and sharing service atmy.videoegg.com. No, we are NOT going out of business! We are simply refocusing our business away from our consumer video service and concentrating on our advertising network and technologies. <knip> … </knip>

‘t Betekent in ieder geval dat wij als potentiële gebruikers ‘er eentje minder hebben’ om uit te kiezen.

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.