apr 112008
 

Getriggerd door het betoog van Doc Searls in The Last Gang over o.a. de blogosfeer, de flogosphere, de twitersphere, de buzzosphere, etc. heb ik de balans opgemaakt. Niet om WAT Doc zei, maar gewoon, omdat wat hij zei me prikkelde om nog eens goed te bedenken of ik mijn tijd wel aan de goede dingen besteed.

Ik ben tot de volgende conclusie gekomen:
Ik vind (en ik zie) dat Twitteren ’vreet’ (ok, ok!, in mijn geval niet zo erg als bij menig ander als ik het zo bekijk) aan je werkzame en niet-werkzame tijd en en dat kan niet anders betekenen dat dit ten koste gaat van je werk of wat je verder ook aan het doen bent of moet doen. Ik zeg niet dat Twitteren helemaal tot niets leidt of dat het helemaal niets oplevert, maar in mijn geval was ‘het’ te weinig. Ik heb het voor de zoveelste keer geprobeerd. En voor de zoveelste keer kap ik er weer mee.
TwitterZzzzzzz  

N.B. In dit verband misschien leuk om de post van Francisco van Jole te lezen:
2525 – Zonde van de tijd

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.