apr 152008
 

Zo af en toe grasduin ik wel eens in de giga-verzameling met video’s bij YouTube.   Zo ook gistervanavond weer. Ik bekeek een YouTube video en schakelde over op full screen. [Afbeelding 1]: ‘t Zal wel aan mij liggen, maar het was voor het eerst dat ik links onder in het ‘full screen’ beeld naast de pause knop een extra knop aan trof. [Afbeelding 2]: Dus ‘klik’ en… er verschijnt een verzameling beeldjes die linken naar video’s die op de een of andere manier verband houden met de video die ik aan het bekijken was. De ‘related videos button’ dus. Waarschijnlijk bestaat die knop al maanden (jaren?), maar ik had hem dus nog nooit eerder gezien.

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.