apr 282008
 

Als ik zo links en rechts kijk (lees Google-n, flickr-n en dergelijke) is er niet veel gebeurd in het kader van Enterprise RSS Day of Action 2008. Het enige dat ik kan vinden is dat er vooraf op diverse blogs over geschreven werd. Geen enkele post over WAT er op de dag zelf (i.e. 24 april jl.) voor initiatieven zijn ontplooid of welke events er plaats gevonden hebben. Onbegrijpelijk. Geen wonder dat de Enterprises dan ook niet ‘in action’ komen!

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.