apr 292008
 

Ik dacht dat het weer eens tijd was om eens een keer naar de Daily Source Code te luisteren. Dus ik startte DSC #751. Na 23 minuten had ik het gehad. Wat is DAT een verschrikkelijk waardeloze podcast geworden. Sjonge! Zoals hij (Adam Curry dus) te keer gaat tegen mensen die iets anders denken dan hij zelf. Het is echt NIET prettig om DAAR naar te luisteren. Voor mij? … ‘Exit’. Gelukkig zit er een del-knop in iTunes.  

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.