mei 072008
 

Op 11 Maart ‘betrapte’ ik de Online Marketing & Webdesign BlogSphere op ongeoorloofd kopiëer-gedrag. De inhoud van de frEdSCAPEs feed werd letterlijk gekopiëerd op genoemde site terwijl er een Creative Common Licentie voor frEdSCAPEs geldt:

Na wat geharrewar is op mijn verzoek alle content van die site verwijderd. En nu hebben we nummertje twee bij de kladden: aboutMARKETING.nl Kijk eens wat er allemaal in de linker kolom staat… Daar staat mijn blog ook weer bij: aboutMARKETING.nl » frEdSCAPEs
En dan heb ik het alleen nog maar over de rubriek Marketing. Daarnaast zijn er nog zeven andere rubrieken. Behalve dat er allerlei feeds in een rubriek bij elkaar geharkt worden wordt er geen enkele waarde toegevoegd. ‘t Is op ‘t randje, of… is het over de rand heen?

Gerelateerd:
~ Mag dat?

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.