mei 072008
 

Sinds, ik denk, een maand bespeur ik af en toe wat buzz over Zigtag. Zoals ik meestal doe wacht ik eerst even af of de buzz ophoudt of dat het beklijft. Ik heb het gevoel dat dit laatste het geval is.
Zo te zien brengt ZigTag semantic (en social!) bookmarking echt een stap verder. http://qik.com/player.swf?streamname=e0536ad31e1c4a9bbd2bc8346e189612&vid=39117&playback=false&polling=false&user=scobleizer&userlock=true&islive=&username=anonymous

Ik heb inmiddels een invite ontvangen en ga er binnenkort eens even voor zitten.

Wat zijn de ervaringen van anderen hier in NL?
~ Zigtag

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.