mei 092008
 

Wil je weten HOE je op je iPhone of iPod touch (in veel gevallen maar niet altijd!) tekst of url’s kan kopiëren om die vervolgens in een nieuwe e-mail of een invul-veld van een web-formulier (forum, vragenlijst, etc.) te kunnen plakken, dan moet je mijn reactie op de reactie van Ton Wesseling bij de vorige post even lezen.

N.B. De truuk die daarbij gebruikt wordt, die ik voor het gemak maar even ‘de bookmark-met-een-javascript-er-in-truuk’ noem (of te wel de bookmarklet), wordt ook toegepast om een paar andere ontbrekende features aan het door ons zo geliefde apparaat toe te voegen. Eén meldde ik al eerder: iTransmogrify update (bekijk embedded YouTube video’s)
En dan zijn er bijvoorbeeld ook:
~ Maak van een webpagina < 32Kb! een Bookmark ~ Highlighter Zoek en highlight tekst op een web pagina Deze lijst is vast niet uitputtend!

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.