mei 132008
 


Dankzij Friendfeed zag ik dat Maarten Schenk een cartoon op del.icio.us bookmark-te waar verder eigenlijk geen woorden voor nodig zijn. Deze drie plaatjes doen mij denken aan ellen-lange discussies tijdens sessies met eind-gebruikers, ontwerpers en ontwikkelaars over het ontwerp van (web-)applicaties en (web-)services. Hoewel het vaak begint zoals op plaatje 1 of 2 strandt de applicatie of service uiteindelijk omdat het uitpakt als plaatje 3. Ook in dit vak is het blijkbaar voor velen nog steeds heel moeilijk om te denken in termen van ‘Little tools that do one thing wel’   
Go for KISS! 🙂  
Simplicity

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.