mei 212008
 

Willem Vervuurt mailde vanochtend het verzoek om op frEdSCAPEs een oproep te plaatsen voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek naar de relatie tussen verschillende speelstijlen en de visualisatie (zoals in Windows media player of in iTunes dat momenteel aan de RU in Nijmegen wordt uitgevoerd. Het leuke is dat -helemaal van deze tijd- zowel de deelnemers via het web worden gezocht EN dat het onderzoek zelf in de vorm van een webexperiment is opgezet. Reden genoeg om op zijn verzoek in te gaan. Komt ie!

Hallo! Wil je op een leuke manier iets bijdragen aan de wetenschap? Doe mee aan dit korte onderzoek naar muziek & visualisatie. Meedoen duurt maar 5 tot 10 minuten. Je vindt het experiment hier: http://www.rodo.nl

Een tipje van de sluier: Deelnemers krijgen 32 verschillende drumsamples te horen en moeten steeds uit vier 3d-visualisaties kiezen welke zij het beste erbij vinden passen. Uiteindelijk worden al deze gegevens gecombineerd om te concluderen wat voor visualisatie het beste bij welke speelstijl pas.   Willem, succes met je onderzoek en ik ben benieuwd naar het resultaat!

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.