mei 212008
 


Ik ging vorige week donderdag voor een paar daagjes de deur uit, in de verwachting dat als ik terug was ‘er een nieuwe zou zijn’. Jammer maar helaas… vanochtend (b)leek een update vande Marcom Top 100 er niet in te zitten 🙁 Maar blijkbaar was het voorgevoel niet helemaal misplaatst. Vanmiddag was de update een feit. Resultaat?… Van 22 naar 25, ’3 down’ dus. Maar uiteraard toch BEDANKT voor je stem!

N.B. Ik zag in die Marcom Top 100 overigens dat zowel de url van de frEdSCAPEs home page als van de frEdSCAPEs RSS feed (nog) niet waren aangepast aan de nieuwe situatie (frEdSCAPEs weer terug op WordPress) die sinds 10 Maart geldt. Marco Derksen liet me meteen weten HOE ik dat zelf in orde kon maken. Dat kan online @ Marcom top100 aanmelding/wijziging  

Ik maak meteen van de gelegenheid gebruik om ook nog maar een keer hier te noteren zoals het er wat frEdSCAPEs betreft nu met de Url’s voor staat:

frEdSCAPEs home page – http://fredscapes.nl  « dus ZONDER ‘www.’ frEdSCAPEs rss feed – http://fredscapes.nl/feed/

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.