jan 162009
 

Ik had ‘m gebookmarkt maar tot afgelopen ochtend nog steeds niet bekeken. Een video waarin Luis Suarez (IBM) praat over ‘anders omgaan, anders leven’ met e-mail.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

See the Light – Thinking Outside the Inbox from Luis Suarez on Vimeo.

Om te beginnen heb ik me meteen op Luis zijn blog geabonneerd. (Interesting stuff!)
~ E L S U A ~ A KM Blog Thinking Outside The Inbox

Weet je? Ik begin steeds minder naar de inhoud van mijn e-mailbox te kijken. En naast maatregelen die ik eerder al nam om me voor de e-mail-verdrinkingsdood te behoeden betrap ik me er steeds vaker op dat ik zelfs vaak e-mails die echt aan mij gericht zijn gewoon laat voor wat ze zijn. Trouwens, de aan mij gerichte e-mails die nog in de Inbox staan worden als ze ouder dan een week zijn automatisch naar de map ‘OuderDanEenWeek’ verplaatst. Kans is groot dat ik in die map nooit meer kijk.

Gerelateerd:
~ E-mail management

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.