mei 262010
 

Ik ben dol op outlining, een in veel gevallen erg geschikte methode voor idea processing.

Outlining maakt idea processing leuk en maakt het (omdat het zo simpel werkt) zo handig.

>Op frEdSCAPEs 1.0 schreef ik er al een keer over. Die post werd in november 2007 op Frankwatching nog een keertje in opgepoetste vorm gepubliceerd: Idea processing => Lijstjes? => Outliners!

De harddisk van mijn computer staat helemaal vol met outlines. Om ze te maken en gebruiken heb je speciale software nodig. Als er interesse is kan ik daar wel eens een keer wat aandacht aan besteden. Nadeel is dat het in de vorm van een outline delen met andere nog niet zo handig ging omdat ‘die anderen’ dan ook die speciale zouden moeten hebben. Delen beperkte zich dus in verspreiden of publiceren in de vorm van een pdf of platte tekst file.

Reden genoeg om verheugd te zijn dat er in december van 2009 een BETA versie van een online Outliner service het licht zag: Thinklinkr.
Thinklinkr bood de mogelijkheid om online te outlinen. En niet zo maar outlinen. Je kon er met anderen gezamenlijk in outlinen. Geweldig idee.

Vandaag kreeg ik bericht dat Thinklinr nu UIT BETA is gegaan en officieel door iedereen te gebruiken is. Goed nieuws dus!

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Er zijn twee account-soorten. De eerste/eenvoudigste is het gratis account ‘thinklinkr basic’, waarbij de outliners die je maakt/beheert openbaar zijn. De tweede vorm is een betaalde: de Pro account waarbij de outliners voor de buitenwereld afgeschermd zijn.

Felicitatie waard!
~ Thinklinkr.com

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.