okt 012010
 

Tip via Tech 45 podcast # 025

Je komt op het web een audiorecording tegen. Een gewone sound byte, een interview, een podcast editie of een muziekfragment. Je hebt geen tijd om dan te luisteren en wil hem dus voor later bewaren.

En jawel, daar hebben ze iets voor bedacht:

Drag this link to your browser’s bookmarks bar: Huffduff it
The next time you visit a page with an interesting audio recording, press the bookmarklet to huffduff it.

Het enige dat je met doen is hem dus “huffduffer-en” en als je dat wil van tags voorzien. Huffduffer bergt de link van het fragment netjes voor je op. Op je persoonlijke huffduffer pagina (er zijn al meer dan 5000 gebruikers) staan de URLs van de geselecteerde audio fragmenten. Je verzameling audio recordings krijgt een rss feed. Voeg die rss feed toe aan iTunes of een andere podcatcher en je hebt -zoals ze het op Tech 45 zeiden- een Instapaper voor audio-fragmenten. Je eigen podcast met audio fragmenten die je op het web tegen kwam en later wil beluisteren. Je kan de fragmenten individueel taggen. Voor elke tag ontstaat er een aparte podcast.

Er zijn natuurlijk ook andere toepassingen te bedenken.

Meer weten?
» About Huffduffer

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.