okt 192010
 

20101019 12-02-18 iTunesApps1.pngEr wordt veel gemopperd op iTunes. Dat geldt overigens niet voor mij want hoewel het allemaal wat sneller zou kunnen blijf ik het een fantastische eMediaManager voor mijn Mac [en PC] vinden.

 1. Niet alle apps staan voortdurend op het device. Daardoor loop je het gevaar dat je vergeet wat je in al die maanden of jaren zoal ge-oogst hebt.
  Ik gebruik iTunes om alle apps, ook de oudere versies!, die ik ge-download heb te backuppen. Dit kwam bijvoorbeeld goed van pas toen er problemen waren met een nieuwe release van WordPress 2.6. Ik kon gelukkig WordPress 2.5 terug zetten.

  Zo iets geldt ook met apps die IOS 4 geschikt worden gemaakt. Heel mooi dat dat gebeurt, maar dergelijke IOS 4 geschikte apps draaien niet op mijn eerste generatie iPod Touch (waar IOS 4 niet op kan worden geïnstalleerd).
    

 2. iTunes komt prima van pas om zicht te houden op de steeds maar groeiende verzameling van apps die ik voor mijn iThing (iPod touch, iPhone en iPad) verzameld heb. (Momenteel 502 stuks). Ik maak daarom regelmatig een pdf-je of een afdruk van de lijst met apps (gesorteerd op de manier die mij het best uit komt) die in mijn iTunes Apps library staan.

  Ik maak er overigens zelf een PDF van met een naam waarin de afdrukdatum is verwerkt, zodat ik die door Mac OS X Spotlight netjes wordt geïndexeerd en dus doorzoekbaar is.

  N.B. Afdrukinstelling: Song listing; Theme: Custom; Page Setup: Orientation Landscape; Scale: 80%. Als je in iTunes alle kolommen aan zet dan past bij deze instellingen alle info op het overzicht.
  Custom.pngLandscape80perc.png

_______________ » Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.