nov 262011
 

Geef me

  • een Mac
  • Marked
  • nvALT en
  • Dropbox
  • Marsedit
  • N.B. eventueel een wat betere platte tekst editor zoals ByWord1 en ik ben van alle gemakken voorzien. Dan kan ik schrijven, bloggen, surfen en podcasts luisteren/bekijken, foto’s en video’s bewerken, screencapturen, screencasten, audio recorden en audio bewerken, muziek luisteren, video bekijken, video-monteren. Wat wil een mens zoals ik nou nog meer?

  1. Overigens, de standaard geïstalleerde TextEdit app is heel goed bruikbaar, maar ByWord levert een boel heel handige MarkDown extra’s 

_______________ »  Download deze post als een e-book

  One Response to “Geef me een Mac + 5 extra apps en…”

  1. […] N.B. Op mijn Mac gebruik ik de OS X app Marsedit, maar dat had ik al een keer eerder verteld. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.