mrt 172013
 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet zo happy zou zijn met een telefoon die weet OF je naar z’n scherm kijkt en vervolgens weet wat je met jouw op dat scherm gerichte ogen doet.
Deze feature heeft de onlangs aangekondigde Samsung Galagy S4.

Eh… Dit vind ik dus een DOMME innovatie voor een smartphone. Het is een typisch voorbeeld van innovatie omwille van het feit dat ‘men’ een Smartphone-fabrikant niet meer serieus neemt als die niet innoveert.
Ik mag hopen dat je als gebruiker die meekijk-feature zelf kan uitschakelen.
Let op: Ik zeg niet dat het in zijn algemeenheid een domme innovatie is. Er zijn ongetwijfeld goede toepassingen voor te bedenken. Maar op een smartphone? … èèèèèèèh!

Dus… Een Samsung Galaxy S4? Niet voor mij. Niet alleen vanwege deze rare feature maar ook omdat ie net zo lelijk en ergonomisch onhandig is als zijn voorganger(s).

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

P.S. En de grotesque introductie-presentatie vond ik een ietwat lachwekkende vertoning.

Update: [2013-03-18]
Nu zie ik dat de pixeldichtheid van deze Samsung 441 pixels/inch is. Eh… Dat is veel beter dan het menselijk oog kan waarnemen. En door die hogere pixel-dichtheid wordt er ook nog eens onnodig meer energie gebruikt. Zinloos. Is voor dit device dus nóg zo’n domme innovatie. Wàt zeg ik? Een dubbel-domme innovatie.

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.