sep 132014
 

Hoe langer ik er over lees en nadenk: iPhone 6 en 6+ is één grote fail van Apple. Punt Uit.

De iPhone 6 en 6+ bieden voor de niet VS-er nauwelijks tot niets nieuws vergeleken met de iPhone 5s. Apple Pay (via NFC) is immers voorlopig echt niet in NL aan de orde.
De keuze voor Grotere displays is bepaald niet handig en druist tegen alle bestaande regels voor usability in. Zeg maar gerust dat ding is onhandig. Belachelijke feature van de 6+ om de content door een double tap op home knop te verkleinen zodat je er met je duim WEL bij kan. Eén en al Usability Fail.…

Mijn idee: Apple had beter de nieuwe camera features en NFC in de 5s kunnen inbouwen en de maatvoering behouden. Dát zou een mooie iPhone 6 geweest zijn.

Al met al daarom mijn opmerking die ik eerder ergens maakte:

Ik wacht op de “iPhone 5s+”.

Ik bedoel daar eigenlijk mee: Ik hoop dat Apple op haar schreden terugkeert en in september 2015 een iPhone 6s (s van Small) uitbrengt met de features van de 6 en de 6+ EN… een camera die nog beter is dan de camera van de iPhone 6/6+.

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.