jan 262015
 

Op de iPad werken met de web interface van iCloud.com is niet mogelijk als je mobile Safari (de standaard browser) of Google Chrome gebruikt. Dat komt omdat iCloud service ziet dat je met een iPad werkt.

Maar er is goed nieuws!

Als je de iOS browser iCab Mobile gebruikt gaat het toch lukken. Je kan tegen iCab mobile zeggen dat deze browser zich moet gedragen als “Safari 7.1 (Mac)”, de browser voor de Mac. Zodra je dat via de iCab mobile instellingen > Websites > Browser ID hebt geregeld is het gaan met die banaan 🙂

_______________ »  Download deze post als een e-book

  2 Responses to “Gebruik de iCloud.com webinterface op je iPad”

  1. Update 2015-02-14:
    Ik heb ontdekt dat het momenteel niet werkt als je 2 factor authenticatie hebt geactiveerd. Dat komt omdat de iCab Mobile browser weigert om invoer van de 4-cijferige code vanaf toetsenbord te accepteren. Doodlopend spoor in dit geval dus 🙁

    Ik hoop dat dit nog gefixt gaat worden.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.