mei 142015
 

Snapseed_logo.pngNu ik een poosje met versie 2 van de iOS app SnapSeed heb gewerkt vind ik deze foto-bewerkings app helemaal “de Bom”.  

Aanvankelijk stribbelde ik wat tegen omdat de User Interface me niet beviel (ik vond de UI van versie 1 beter), maar daar heb ik me in korte tijd overheen gezet. De nieuwe features maken deze versie zo veel beter dan de oorsprokelijke waardoor ik graag wat water bij de wijn deed.  

Ongelooflijke mogelijkheden. Een MUST voor iedere iPhoneographer.  

~ SnapSeed (gratis!)

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.