mei 302015
 

og_films-660x330 Met mijn eerste korte blogpost over de Apple Watch heb ik een grote denkfout gemaak: Bij nader inzien maakte ik mij toen meteen schuldig aan ‘inside the box’ denken.  

Ik neem het statement dat ik daar maakte terug. Vanaf nu ga ik de Apple Watch weer met een open mind volgen. Wie weet wat er allemaal nog bedacht wordt nu er al best wel veel mensen rondlopen die een device om hun pols hebben waar je niet alleen de datum en de tijd op kan aflezen, maar waarmee je een soort van tweede scherm voor je iPhone continue onder handbereik hebt.  

 

Wordt t.z.t. vervolgd naar wij denken…

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.