dec 082016
 

Vanmiddag bij de ACTION in 040 een tweetal WiFi repeaters gekocht voor €19,95 per stuk.

Het is de WR03 Wireless Wi-Fi repeater van Dymond 

Het gave is dat ze “dual band” zijn (2.4 GHZ en 5 GHz)

» meer info over de WR03 repeater

 

Perfect ding! Een AANRADERRRR…… 

_______________ » Download deze post als een e-book

  25 Responses to “WiFi repeater van de Action”

 1. Hoi Fred Zelders, er is er nu een bij action voor € 14,95 ook een Dymond, is dat dezelfde en kan je die makkelijk gebruiken, wij zitten op een camping waar je internet moet kopen ( wifitenne) met palen verdeeld over de grote camping, maar dat is vaak vrij slecht. ( slecht weer of veel gebruikers ) soms kunnen ze het signaal van buitenaf iets versterken als je kontakt hebt met wifitenne. Kan je zo’n versterker dan gebruiken? Of heeft dat geen zin. Ben benieuwd naar antwoord.
  Gr.Annelies.

  • Annelies,
   1. Check op de verpakking of het de “WR03 Wireless Wi-Fi repeater” van Dymond is.
   2. Ik kan niet beoordelen of een Wifi repeater daar gaat werken. Dat hangt af van hoe het netwerk op die camping is ingericht en hoe je daar als gebruiker op het netwerk kan inloggen.
   Ik zou zeggen koop die repeater en ga het proberen. Als hij daar niet gaat werken komt hij ongetwijfeld ergens anders wel weer van pas.

   Het spijt me dat ik er verder niks zinnigs over kan zeggen..

   • Oké bedankt, voor het zeer snelle antwoord. Het is een probleem op de camping, ik zie wel. Thuis hoef ik het zeker niet, is een sterk draadloos Wi-Fi.. ik zie wel . Bedankt.

 2. Hoi Fred,

  Heb zojuist ook een wifi-repeater van de action gekocht. Heb m inmiddels geinstalleerd en het is gelukt om verbinding te krijgen. Er staat dan ook bij wifi-verbindingen dat ie verbonden is maar er staat ook bjj ‘geen internet’. Weet nu echt niet meer waar ik het zoeken moet. Heb thuis een kpn experiabox met modem en router in één.

  Kan jij me verder helpen?
  Zou echt fantastisch zijn.

  Alvast bedankt voor de moeite.

  Groetjes Ursula

  • Hallo Ursula,

   Misschien dat je hier al mee geholpen bent: Bekijk de YouTube video op https://m.youtube.com/watch?v=on-Vc9Zr4Aw vanaf 0 minuut 52 seconden.
   Daarin wordt uitgelegd hoe je de Dymond WR03 repeater “connect” met je bestaande WiFi netwerk.

   Ik ben benieuwd of je het op deze manier voor elkaar krijgt.

   • Dankjewel voor je snelle reactie. Deze instructievideo had ik al gezien en alle stappen al gevolgd. Het is dan ook gelukt om de repeater te installeren. Hij heeft dus verbinding en bolle bak signaal….maar geen internet. Bij de wifi-verbindingen op mijn telefoon staat dan ook ‘verbonden’ maar er staat ook meteen achter ‘geen internet’. Dus weet niet meer waar ik de fout moet zoeken. Heb kpn ook al gebeld maar hebben er geen antwoord op.

    Hoop gewoon dat iemand dit herkent en weet hoe het is op te lossen.

    Als je nog tips hebt hoor ik het heel graag!

    Groetjes Ursula

    • Kan je jouw telefoon wel via WiFi met internet verbinden als je de repeater uitschakelt (uit het stopcontact haalt)?

    • hi , hij pakt het sgnaal van je repeater en zegt verbonden , wat ook klopt , alleen is je repeater verbonden met je router voor het i.p adres . probeer na een reset van beide apperaten of je met WPS kunt verbinden . Zorg dat ze vlak naast elkaar staan op het moment dat je tegelijkertijd de wps buttons indrukt en na een paar seconden loslaat , dan even hooguit een paar minuten wachten tot ze elkaar gevonden hebben , dan kan de repeater uit het stopcontact en elders op gewenste locatie weer geplaatst worden . Succes voor iedereen die deze info kan gebruiken .

 3. Had het zelfde probleem,ik stelde hem op ons eigen netwerk in, wel verbinding, maar geen internet.
  Bleek dat ik was vergeten het wachtwoord van de router in te vullen. Werkt als een speer.

 4. ik heb er ook een van de action gekocht maar zodra je een paar stappen buiten zet heb je geen Wifi

 5. Ik loop hier blijkbaar tegen hetzelfde probleem aan.
  Installatie werkt volgens de instructies, inloggen op het wifisignaal van de repeater lukt ook maar dan…
  Ik krijg de melding dat er geen verbinding met internet is.

  Ook brand er geen van de laatste drie lampjes.

  Al eens gereset opnieuw maar telkens dezelfde problemen.

  • Je bent er bijna!
   De verbinding van repeater naar je computer/tablet werkt dus prima maar… de Wifi repeater zelf heb je nog niet gekoppeld met je oorspronkelijke/eigen Wifi netwerk. Weet je zeker dat je de naam en het wachtwoord van jouw wifi-netwerk wel juist hebt ingevuld?

 6. Hoi, weet iemand hoe ik het wachtwoord kan wijzigen?
  Groetjes Isabel

  • Welk wachtwoord bedoel je Isabel?
   Voor de wifi-router staat het in de handleiding.

   • Voor de repeater, dit staat standaard op 12345678 maar ik wil dat graag wijzigen.
    Groetjes Isabel

    • Het staat in de handleiding. Dat wachtwoord moet je instellen als je de Wifi-router helemaal opnieuw instelt.
     Helaas kan dat niet makkelijk achteraf.
     Dus: reset die router en begin opnieuw, maar vul dan ook je gewenste wachtwoord in bij Network Name (2.4G SSID) en Network Name (5G SSID).
     Succes!

 7. Ik heb deze repeater ook gekocht bij de action. Heb hem goed geïnstalleerd. De WiFi zelf werkt goed met dit apparaat alleen via het internetkabel niet. Het is de bedoeling dat ik mijn digitale tv van KPN hierop aansluit. Helaas werkt dit niet. Iemand een tip misschien ?

  • Ik heb geen idee Erik.
   Je zal de Dymond in ieder geval in een andere modus moeten instellen. Maar verder geen idee.

   Hopelijk weet iemand anders het antwoord.

 8. Ik heb hem vandaag gekocht en via WPS verbonden aan mijn router. Vervelende vind ik dat ik het netwerk van de reporter moet kiezen om verbinding te maken en niet mijn bestaande netwerk wordt uitgebreid. Kan dit ook anders?

  • Ja dan kan ook anders Marco.
   Bij het instellen kan je de naam van het ge-Repeat-e netwerk naar eigen behoefte veranderen.
   Ik denk dus dat je het device moet resetten (zie handleiding) en dan opnieuw instellen. Voordat je de opdracht geeft om die instelling op te slaan moet je dan dus eerst een andere naam kiezen.

   • Fred, dus niet via WPS maar handmatig installeren. Lees echter in de handleiding dat als je met een apparaat verbinding wil maken met de repeater je het netwerk DYMOND WR03 moet selecteren en het bijbehorende wachtwoord moet gebruiken. Zal het eens op de handmatige manier gaan proberen.

    • Ik heb handmatig geïnstalleerd. Op die manier heb je meer instellingsmogelijkheden (zoals naam netwerk, soort beveiliging).
     Succes er mee Marco!

 9. Heb hem nu handmatig ingesteld en de netwerk ID’s en wachtwoorden gelijk gemaakt aan die van mijn router voor beide frequenties. Het lijkt erop dat het nu werkt. Top, en dat voor dit geld. Ga er morgen nog eentje halen om het bereik in de tuin te vergroten.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)