mrt 222018
 

Deze video demonstreert hoe je alle foto’s van je iPad/iPhone kan wissen.

Maar PAS OP! >>> Doe dit NIET VOORDAT je een backup van je foto’s hebt gemaakt want …

Zodra je de foto’s hebt verwijderd zijn ze ook verwijderd van al je andere iOS en macOS apparaten (iPad, iPhone, Mac) in het geval dat je iCloud library hebt ingeschakeld.

ZEG DUS NIET DAT IK JE NIET GEWAARSCHUWD HEB! …

De gewiste foto’s worden verplaatst naar het album “Recent verwijderd”. Dat album wordt na 29 dagen automatisch leeg gemaakt.

Als je wil dat dit nu meteen gebeurt open je het album “Recent verwijderd” en kies je rechts bovenin Selecteer waarna je onderaan kan kiezen voor Verwijder alles (dan zijn ze echt overal weg) of Zet alles terug (waardoor de foto’s weer op hun oorspronkelijke plek worden teruggezet).

_______________ » Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)