feb 092021
 

Over 2 maanden (19 april 2021) moet ik mijn hosting provider weer voor een jaar verlengen. Daar kreeg ik vandaag bericht van.

Dat zet je meteen weer aan het denken of ik met deze weblog nog door wil gaan.

Op Over deze site de scope van mijn ge-Blog (van 2001: frEdSCAPEs tot nu: 2021 fredzelders.nl

In 2001 begon ik te bloggen over van alles en nog wat. Soms over wat er thuis gebeurde of over de totstandkoming van de familie site (www.zelders.nl) maar ook over dingen die mij op dat moment om welke reden dan ook boeiden. De frequentie van de posts en de aard van de posts veranderde na verloop van tijd. Logisch, want je schrijft over de dingen die je op DAT moment bezig houden of waarvan je denkt dat het handig is om die te onthouden. Een aantal van mijn oude blogs zoals frEdSCAPEs en frEdSCAPEs 3.0 zijn inmiddels al weer verdwenen. Deze WebStek herbergt (een selectie uit) oudere blogposts en alle meer recente blogposts en andere info waarvan ik het handig vind om die online bij de hand te hebben of aan anderen te kunnen laten zien.

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat ik er een punt achter ga zetten.
Want 20 jaar bloggen over :: DE DINGEN DIE MIJ BEZIGHOUDEN :: is eigenlijk wel mooi geweest.

N.B. De knoop is nog niet gehakt

_______________ »  Download deze post als een e-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.